Temu Duga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Polis Diraja Malaysia (PDRM) – 11 Februari 2019

Sukacita dimaklumkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan mengadakan Eksesais Temuduga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang bermula 11 Februari 2019 di seluruh Malaysia untuk calon-calon bagi jawatan berikut :

1. Inspektor
2. Konstabel YA1 (Lelaki & Wanita)
3. Konstabel Sokongan YT1 (Lelaki)

Eksesais Temuduga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini akan diadakan mengikut lokasi dan masa seperti mana yang tertera di dalam surat panggilan masing-masing.

Semakan status panggilan untuk menghadiri Eksesais Temuduga Polis ini boleh dibuat melalui Sistem Semakan Online (SSO) PDRM di https://sso.rmp.gov.my/AP/AP_SEARCH.aspxdengan memasukkan no kad pengenalan pada ruangan yang telah disediakan.

Semakan status panggilan temu duga PDRM ini boleh dibuat bermula jam 5.00 petang, 23 Januari 2019.

Temuduga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Polis Diraja Malaysia (PDRM)

Tarikh eksasais temuduga  : 11 Februari 2019 (rujuk surat panggilan)
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Untuk info lanjut dan cara untuk mendapatkan status di Sistem Semakan Online (SSO) PDRM, sila lihat info di bawah atau klik pautan yang disediakan di bawah.

Tarikh dan lokasi Eksesais Temu Duga Pengambilan Jawatan PDRM 2019

Tarikh dan lokasi untuk Eksesais Temu Duga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Lelaki dan Wanita dan Konstabel Sokongan Polis Diraja Malaysia (PDRM) bagi tahun 2019 akan dinyatakan di dalam surat panggilan temu duga PDRM masing-masing.

Tarikh Eksesais Temu Duga Pengambilan Jawatan Inspektor & Konstabel Lelaki dan Wanita dan Konstabel Sokongan Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini akan bermula 11 Februari 2019.

► Klik sini untuk maklumat penuh (1)
► Klik sini untuk maklumat penuh (2)
► Klik sini untuk maklumat penuh (3)

Carian Jawatan Kosong :

21 Comments

  1. Salam. Tuan/Puan. sekiranya belum mengambil ujian integriti adalah tidak layak sama sekali menghadiri ujian fizikal tersebut. Setiap tahun menanti, dan terlepas pandang pada tarikh ujian integriti tersebut. Adakah individu yang kemukan permohonan dlm spa8 sahaja yg layak ambil ujian integriti.. sbb sya dn sahabat2 sya tidak dpt infomasi tntang nya. Harap Maaf.

1 Trackback / Pingback

  1. Pengambilan Temuduga Jawatan Polis Diraja Malaysia (PDRM) – 11 Februari 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.