Pengambilan Calon Angkatan Tentera Malaysia (ATM) – 02 April 2019

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Angkatan Tentera Malaysia (ATM) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) untuk berkhidmat sebagai Pegawai dalam Perkhidmatan Tentera Darat Malaysia (TDM), Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM).

1. PEGAWAI KADET (PK)

Pengambilan Pegawai Kadet Angkatan Tentera Malaysia (ATM) 2019

Tarikh tutup permohonan : 31 Disember 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat dan kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Angkatan Tentera Malaysia (ATM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info dan syarat kelayakan

Carian Jawatan Kosong :

30 Comments

  1. Impian sejak dari kecil. S aya mahu sangat jadi tentera, berjuang untuk negara. Nak mohon camana yea. Harap sangat dapat masuk.

  2. saya amat berminat tapi ada PMR je.. tapi memang nak sangat berkhimat dalam angkatan tentera darat ni.

  3. Bagaimana cara ingin mendaftar agar dapat memasuki akademi tentera ? Saya berminat dari usia saya masih kecil . Ingin menjadi pahlawan buat negara malaysia dan ingin mengikuti jejak ayah saya sebagai seorang tentera darat .

  4. Sya berminat untuk menjadi sebagai seorang pahlawan iaitu ATM kerana ingin menyambung jenerasi ayah sya sebagai seorang tentera.. Jika sya di berikan peluang dgn izin Allah.. Inshallah sya tidak akan melepaskan peluang saya sekiranya saya sebagai seorang tentera

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.