free hit counter

Jawatan Kosong Polis Diraja Malaysia (PDRM) – Terbuka 2017

by admin on January 8, 2017

Polis Diraja Malaysia (PDRM) menawarkan jawatan sepanjang tahun bagi memenuhi permintaan kerajaan untuk menambah anggota Polis bagi menggalas jawatan seperti berikut :

1. Kadet Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2017 / 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia

Permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM) hanya dibuat melalui secara online melalui laman web rasmi SPA Malaysia.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan secara online, sila klik pautan di bawah.

► Info penuh dan permohonan online jawatan PDRM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


KLIK UNTUK IKLAN JAWATAN PENUH SEPANJANG MASA

Carian Jawatan Kosong :
SILA SHARE JAWATAN KOSONG INI DENGAN RAKAN DAN KENALAN ANDA

{ 107 comments… read them below or add one }

MUHAMAD AMIR BIN SHAARI January 9, 2017 at 5:40 pm

Saya sangat sangat berminat dengan kekosongan tersebut

Reply

man January 10, 2017 at 2:05 am

Bagaimana cara nak isi ni muhamad.. isi guna fon boleh tak di spa?atau hanya boleh mnggunakan komputer

Reply

muhammad faiznoorhafis January 9, 2017 at 11:05 pm

saya berminat dengan kekosaongan yg diberi

Reply

nur shafikah diena January 9, 2017 at 11:25 pm

saya harap saya dapat menjadi anggota polis..

Reply

Nurul akmal January 9, 2017 at 11:28 pm

Sy berminat sgt dgn jawatan tersebut .

Reply

SARA MURNIRA YAACOB January 10, 2017 at 8:23 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan tersebut..berharap ada rezeki untuk saya.

Reply

ANNYMOUS January 10, 2017 at 9:28 am

mcm mna nak apply kerja polis ya….

Reply

muhammad shazmin January 10, 2017 at 10:27 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM. Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis

Reply

sangeswari d/o siverlingam January 10, 2017 at 5:05 pm

Saya sangat berminat mohon jawatan polis

Reply

Tirosini D/o Tanapalo January 11, 2017 at 1:07 am

Saya sangat berminat…mohon jawatan polis.Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis.

Reply

Elvwienna Jasron January 11, 2017 at 2:22 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan jawatan polis ..

Reply

Norshahrizal January 11, 2017 at 11:19 am

Says sgt berminat ingin menjadi anggota polls dan berharap dapat berjaya.. Saya amat minat bidang ini dr sejak kecil lg… Tolonglh please say nk sgt jd polis..

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:51 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM harap-harap ada rezeki saya menjadi sebagian daripada polis.. Amin…

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:59 am

Saya sangat minat untuk kekosongan KKM,harap-harap ada rezeki.. Menjadi sebagian daripada KKM.. Amin..

Reply

raja suhailah hanim January 11, 2017 at 12:56 pm

saya berminat jadi polis tapi ketinggian 145 je.saya pernah menyertai plkn

Reply

imonly March 31, 2017 at 11:23 am

Syarat
wanita 158 minimum
lelaki 164 minimum

Reply

Amirul January 24, 2017 at 10:58 am

Saya amat meminati jawatan tersebut. Saya harap ada rezeki untuk memasuki pasukan polis

Reply

Amirul January 24, 2017 at 11:00 am

Saya amat meminati akan jawatan yang tersedia. Saya harap ada rezeki untuk menyertai pasukan polis

Reply

Muhammad riezman shah January 26, 2017 at 12:01 am

Saya selama ini tertunggu2 kekosongan ini..saya amat minat dengan jawatan kosong ini..harap rezeki saya terletak disitu dan mengubah nasib saya masa akan datang

Reply

NooR Azlan b md noh February 14, 2017 at 12:07 am

Aslamualkum jika Pdrm ada membuat tmuduga terbuka harap pihak tuan SegerA hubugi diemal tetera.

Reply

nurul azwanie binti ramlee February 15, 2017 at 1:20 pm

Saya amat berminat dgn pekerjaan sebegini sekiranya ada temuduga terbuka di area alor star boleh contct no saya 0134176080

Reply

ROSLAN BIN RAJAB February 16, 2017 at 5:15 pm

Ini buat kali kedua sy ingin mencuba lagi kekosongan pdrm.kali pertama tiada surat pulapol pon yang sampai kepada saya. walaupun sudah lulus semua ujian siap dengan cap jari sepuluh dah !!!sekiranya ada temuduga terbuka pdrm bagi tahu saya dengan nombor 0145097042.saya sangat berminat dengan pdrm.

Reply

flo April 10, 2017 at 8:45 am

sabarr wlpn pahit..saya pn sama,sdh lepas kesemua ujian & bt medical check up tp masih xd dpt apa2 response dr pdrm…saya ad dpt info, sekirany gagal kita akn d beri srat gagal melalui post..sekirany lulus,kita akan di call untuk ambl srt dr ibu pjbt pdr tdekat…n sekiranya xdpt apa2 dr pdrm, antra srt gagal kita tercicir (negatif) semasa post hantar or nama kita msh ad dlm sistem (positif) untuk penilaian .
sekadar mberi nasihat pd diri sndri. huhu

Reply

Logeswaran a/l Murugan February 19, 2017 at 5:03 pm

saya logeswaran.
saya berminat dengan jawatan kosong INI…
umur saya 20
Nombor tel.0133331837(Robiah *ibu) / 0132107000(Murugan *bapa)

Reply

Anthony Anak Sabang February 20, 2017 at 7:13 am

Saya sudah lama mahu menjadi seorang polis Dan pernah apply tapi tidal dapat.

Reply

Mohamed rizal amirul February 22, 2017 at 4:05 am

Assalamualaikum, bila tarikh temuduga terbuka ya. Saya berminat menjadi seorang anggota polis. Jika diberi peluang ,tuan/puan boleh email saya?? Terima kasih.

Reply

mohamad zulhelmi b. mohamad majezi February 27, 2017 at 9:28 am

Ini buat kali kedua sy ingin mencuba lagi kekosongan pdrm.kali pertama tiada surat pulapol pon yang sampai kepada saya. sekiranya ada temuduga terbuka pdrm bagi tahu saya dengan nombor 0102380471 saya sangat berminat dengan pdrm

Reply

Shah kimi February 27, 2017 at 11:32 pm

Saya minat jawatan Polis tapi belum ada dapat. Harap ada rezeki.

Reply

Shah Kimi February 28, 2017 at 8:19 am

Saya mahu jadi polis. Harap suatu masa dapat cita-cita

Reply

vinatah a /p krishnan March 5, 2017 at 7:26 pm

nama saya ialah vinatah…
saya ingin menjadi seorang polis…
saya sangat minat jawatan polis .

Reply

muhammad NURIL Ariff March 11, 2017 at 8:53 pm

Sate berminat sgt nk jdi polis sye hrp rezeki menyebelahi saya.

Reply

arinnie dalison March 18, 2017 at 1:36 am

saya berminat dengan kekosongan ini dan harap ada rezeki diterima serta dapat mengubah hidup saya pada masa akan datang.

Reply

Mohammad Firdaus Bin Ismail March 18, 2017 at 5:29 pm

Berminat sangat utk berkhidmat sbgai anggota polis . Permohonan dah buat , tapi masih belum dapat panggilan sehingga hari ini .

Reply

Muhd zulkifli b muhd daud March 18, 2017 at 5:48 pm

Saya harap saya terpilih manjadi kostabel

Reply

Muhd zulkifli b mohd daud March 18, 2017 at 5:52 pm

No saya 0148137433 saya harap ada rezeki .salam

Reply

saleha March 19, 2017 at 9:09 am

Saya amat berminat untuk menjadi anggota polis sejak dari kecil lagi. Umur saya 23 ..mempunyai ketinggian 160 ..harap impian saya tercapai

Reply

Nur Syamimi March 20, 2017 at 5:21 pm

Macam mana nak mohon PDRM ni? Saya nak mohon jugak, saya takut terlepas.

Reply

mohd zamrin March 21, 2017 at 1:36 am

Insak Allah andai kata rezki dapat polis 2017 ni rasa gembira

Reply

Muhammad firdaus bin mohd asri March 21, 2017 at 11:54 am

Sya sngt minat dlam anggota polis ….tolong info bele temuduge terbuke

Reply

NURAMIRA NADIRAH BINTI SAMSUDIN March 22, 2017 at 2:14 am

BERJUANG DEMI NEGARA

Reply

Rosemilia anak Munsa March 22, 2017 at 9:02 am

Saya berminat . Boleh pm saya dekat whatsapss . 0194393655

Reply

Bansa anak lawan March 22, 2017 at 9:40 am

Saya bansa anak lawan berminat mnjadi seorang polis,,

Reply

Shahline March 31, 2017 at 11:34 am

Saya berminat untuk menjadi seorang anggota polis. Boleh pm saya dekat whatsapp.. pls help me… 0166769500

Reply

mohd nizam March 22, 2017 at 10:44 am

Saya berminat untuk menjadi anggota polis harap ad rezeki untuk menjadi anggota polis

Reply

che malik bin che zaid March 22, 2017 at 10:28 pm

Saya berminat jadi polis. Moga harap rezeki menyebelahi saya. Amin

Reply

Nur syazana Shamsudin March 23, 2017 at 2:59 am

Saya berminat ingin menjadi seorang anggota pdrm Yg berjaya

Reply

Evelynna March 23, 2017 at 11:25 pm

Mcm mana mahu apply?

Reply

Narenthiran a/l marathai March 24, 2017 at 12:44 am

Sy sngt berminat anngota polis

Reply

Narenthiran a/l marathai March 24, 2017 at 12:47 am

Sy berminat anngota polis

Reply

KAMARUDIN BIN TAMAN March 24, 2017 at 10:41 am

Semoga ank saya bejaya berkhidmat dng PDRM..semoga Allah makbulkan doa ku amin..

Reply

AHMAD FAIZ BIN ZOLHELME March 24, 2017 at 6:31 pm

saya sdah isi spa tpi x dpt2 dri skrng..kna pi temuduga ka
klau ada buka temuduga sya harap dpt info

Reply

Danish March 25, 2017 at 6:56 pm

Saya berminat untuk menjadi seorang anggota polis harap ada rezeki saya di sini

Reply

muhammad Tirmizi March 31, 2017 at 6:56 pm

Assalamualaikum sy nk tny brp lma utk panggilan ujian fizikal tu yer sbb sy dh isi borang spa8i tu

Reply

Ratesh April 2, 2017 at 12:29 am

mcm mana nak apply

Reply

nures April 2, 2017 at 6:57 pm

sy nk kerja polis.sy berminat

Reply

muhammad syafiq April 5, 2017 at 4:48 pm

saya nk jdi anggota polis..

Reply

Nur Syuhada Binti Zalmi April 8, 2017 at 4:54 pm

ASSALAMUALAIKUM saya nur syuhada binti zalmi berumur 18 tahun,saya berminat untuk berkhidmat atau berkerja dibawah anggota polis ini.saya menerima semua senarai jawatan kosong yang ditampilkan di atas.saya harap pihak yg terlibat dapat memberi saya peluang bekerja dalam anngota polis ini.in sya allah saya akan jalankan segala tugas yang diberikan oleh pihak yang berkuasa dalam sektor pekerjaan yang saya terlibat.jika saya terpilih saya berharap agar email atau menelefon saya.disini saya bersertakan bersama email dan nombor saya.sekian terima kasih.
email:nursyuhadazalmi@yahoo.com
no.telefon:0135341310.

Reply

Nur Syuhada Binti Zalmi April 8, 2017 at 5:04 pm

Assalamuailaikum,saya nur syuhada binti zalmi berumur 18 tahun,saya berminat untuk berkhidmat bekerja dibawah anggota polis.
saya menerima semua pekerjaan yang tersenarai di atas.Saya harap pihak yang terlibat dapat membantu saya bekerja dalam anggota polis ini.In sya allah saya akan menjalankan segala tugas yang diberikan oleh pihak yang berkuasa dalam pekerjaan yang saya terlibat.Jika saya terpilih saya harap pihak yg terlibat dapat email saya dan menelefon saya dengan secepat mungkin.Disini saya bersertakan bersama email dan no.telefon saya.sekian terima kasih.
email:nursyuhadazalmi@yahoo.com
no.telefon;0135341310

Reply

Mohd iqra shahir bin ramlie April 11, 2017 at 10:42 am

Assalamualaikum, saya mohd iqra, umur 18 tahun, saya juga berminat anggota polis dan saya akan turut berkhidmat, insyaallah saya akan menjalankan tugas dengan baik
no.tel.:: 0146311478

Reply

Jastina April 12, 2017 at 11:19 am

Sy pelajar ums
Dan suksis harapnya bila dah abs study sy dapat masuk polis dan harapnya suksis batu loncatan utk join pdrm

Reply

CLAUDIUS ANAK KENNEDY April 14, 2017 at 10:21 pm

Macam mana mahu buat permohonan?

Reply

Epa April 19, 2017 at 10:36 am

Sya nk mohon kerja pdrm blh?? Mcm mne ye nk isi borang nye??

Reply

muhammad yunus bin muhammad hanadiah April 21, 2017 at 12:55 pm

Assalamualaikom sya muhammad yunus bin muhammad hAnadiah ingan memohon polis pdrm krna sya ingin brbanti kepada negara dn ibu ayah sya
Ni nombe fon sya 01116233124

Reply

Muhammad shaharil zaidi April 22, 2017 at 10:54 pm

Assalamualaikum,nok mntk Tlg imel sye,klau polis ada bukop….shahleya98@gmail.com

Reply

suff'yanz April 25, 2017 at 11:45 pm

ingin tahu keputusan utk jawatan konstabel tambahan 2016 yg saya lulus sepenuhnya.

Reply

suff'yanz April 25, 2017 at 11:48 pm

ingin tahu keputusan utk jawatan konstabel tambahan 2006 yg saya lulus sepenuhnya.

Reply

turgadevi jagatheesan April 27, 2017 at 6:27 pm

saya berminat kerja spad tapi macam mana nak apply pemohon? my contacts number 0162536372

Reply

mohd hanafi bin jasman April 30, 2017 at 2:40 pm

sya sangat berminat mnjadi angota polis..tlng info klu ada pengambilan polis di kawasan sabah

Reply

Sujessine a/p selvakumar May 7, 2017 at 2:25 pm

Saya sangat berminat untuk menjadi angota polis…. Tolong info kalau ada pengambilan polis di kawasan kulim…. 01126540203 terima kasih

Reply

Wister Gaung May 15, 2017 at 8:23 pm

Saya berminat nk kerja sebagai Angota Polis. Bila Ada temuduga terbuka??

Reply

THUURGHASHENI a/p THINAGARAN May 15, 2017 at 9:45 pm

Saya sangat berminat untuk menjadi angota polis…. Tolong info untuk pengambilan polis. 011-10400897 terima kasih

Reply

Lenny Naziera May 17, 2017 at 12:27 am

Dah lama menunggu temuduga PDRM dan Xpernah putus asa menunggu. Hopefully if ada kekosongan boleh terus contact saya di nombor 017-6114265 .Thanks!!

Reply

Mohd shahridzuan May 18, 2017 at 3:52 pm

Sya hendak menjadi anggota polis,klau dpt konstabel pon kira ok ,ini tel.saya 0175276087

Reply

MUHAMMAD KHAIRUL ANUAR BIN AYOB May 29, 2017 at 11:57 pm

Assalamualaikum…cita2 sy menjadi seorang pegawai polis..
Sy sudah byk kli apply utk jdi polis wlaupun hnya pangkat konstabel
sahaja ..sy ingin sekali berjuang demi negara yg tercinta…sekiranya
sy diberi peluang,sy berjanji akan melakukan yg terbaik sekali..
seandainya sy mmpunyai peluang boleh hubungi sy di alamat No
99 KAMPUNG DENDANG 16450 KETEREH KELANTAN…NOMBOR
FON 0189091843

Reply

nur hanisah binti abdull malek June 3, 2017 at 6:20 pm

sye harap ada razki
Alamat:F156A KAMPUNG HUJONG ALOR BEMBAN TIKAM BATU 08600 SUNGAI PETANI KEDAH

Reply

Amir Nazhan Bin Abd Karim June 7, 2017 at 1:07 am

Moga moga dapat lah menjadi anggota polis

Reply

Randy langang June 10, 2017 at 10:41 pm

Saya sangat berminat akan kerja ini

Reply

MOHAMAD SHAHMI June 11, 2017 at 7:40 am

dah bertahun saya apply untuk jawatan konstabel tapi tak pernah dapat. ada pun simpanan. saya berharap sangat tahun ini atau tahun depan dapat la menjadi seorang angota polis yg berwibawa. kalau tak sia sia saya tunggu selama ini kerana umur saya pun dah hampir habis untuk menjadi polis. hmmm jika ada peluang untuk saya ini no saya 0173030282

Reply

MOHAMAD RAFIEZAL BIN ROSHMAN June 12, 2017 at 9:56 pm

Assalamualaikum..saya sangat berminat dengan kerjaya seorang polis…andai ada rezeki saya ini alamatnya..PB30 KAMPUNG PANTAI BESAR,BATU KURAU,34520,PERAK.
Dan ini nombor saya 0134614246.

Reply

Suhaimi June 17, 2017 at 3:53 pm

Bila la saya dapat masuk polis..sudah bertahun menunggu tapi x panggil2

Reply

Suhaimi June 17, 2017 at 3:57 pm

Bila la saya dapat masuk polis..sudah bertahun menunggu tapi x panggil2.sudah lama eply.tapi x dapat info apa.saya sngt2 berminat ingin mnjadi anggota pdrm..saya harap.pihak pdrm ambik saya jadi seorng polis nanti..amin.

Reply

Azzim yusoff July 1, 2017 at 12:55 pm

Saya berminat untuk menjadi seorang anggota polis harap ada rezeki saya di sini

Reply

MUHAMMAD FAKHRUDDIN July 3, 2017 at 2:28 pm

SY SNGT MINAT PADA POLIS

Reply

Muhd syhir ridzwan b zolkali July 3, 2017 at 7:14 pm

G-7 Blok 18 Taman Alam Megah
Seksyen 28 40400 Shah Alam Selangor

Reply

Muhd syhir ridzwan b zolkali July 3, 2017 at 7:27 pm

Saya Berminat Nak Jadi Polis
Saya suke jadi polis
Itu lah cite-cite saya nak jadi polis
Dari Saya Kecik Saya Minat Nak Jadi Anggota Polis
03-51917786 Ni No Rumah Saya (°_°) (®_©) (^_^) () (*_*)

Reply

MASTINIE GUSTIN July 4, 2017 at 5:54 am

Sy Sangat2 berminat dengn kerja sebagai polis. .jika ada kekosongan tolong bagi informasi. .jika saya diberi peluang saya akan gunakn peluang itu dengn baik. .ne no telfon saya 0187735508

Reply

Asmadi July 5, 2017 at 4:20 pm

Saya berminat sy bekas tentera pm sy 0134394324

Reply

Irwan Syah July 10, 2017 at 7:44 am

Saya berminat untuk menjadi polis diraja malaysia. Jika diberi peluang saya akan gunakan peluang itu sebaik mungkin. Insyaallah. (0165538584) – Irwan.

Reply

Mohd Akmal Ridzwan B.Abd Rahaman July 19, 2017 at 4:57 pm

ASSALAMMUALAIKUM TUAN DAN PUAN SAYA INGIN KALAU BOLEH SAYA INGIN MEMOHON UNTUK MENJADI SEBAGAI ANGGOTA POLIS JIKA SAYA DAPAT PELUANG INI DENGAN IZIN ALLAH SAYA AKAN MENJAGA KEAMANAN NEGARA DAN SAYA INGIN MENCARI REZEKI YANG HALAL UNTUK KELUARGA SAYA DAN SARA HIDUP SAYA.. SAYA HARAP BOLEH DAPAT JAWATAN SEBAGAI MENJADI ANGGOTA POLIS.. NI NO SAYA MOHD AKMAL(0102756674)

Reply

NIK REZUWAN BIN NIK ZAMRI July 19, 2017 at 6:13 pm

Sy harap sngt dapat masuk angota polis…sy sngt mememinati polis….prnah try….tpi belum rezeki lg.

Reply

Puan Suzaira July 29, 2017 at 11:45 pm

Hello,
Saya Puan Suzaira,
Alamat:
113A Dekat Majlis Perbandaran,
Kubang Kerian,
16150 Kota Bharu,
Kelantan,
Malaysia.
Hello,
Saya bekas cikgu namun telah menarik balik semula perletakan jawatan saya pada tahun 2008 lagi dan adalah pegawai berdaftar dengan rela. Bolehkah saya terus diserap sebagai seorang anggota polis di Kota Bharu dengan segera kerana saya amat memerlukan kerja ini dan perlu menyara diri sendiri serta dua anak dan perlu membayar sewa rumah dan menanggung kereta dan perlu membeli rumah serta perlu menyediakan segala keperluan sendiri serta anak anak dan keluarga.
Sekian, terima kasih.

Reply

Farah adiva binti ramlee August 14, 2017 at 1:34 pm

Saya berminat nak masuk polis . sbb ktggian n brt ..n badn. Blh sdh jdi plis..sa pun .nk juga mnjga ketenteraman malaysia ..

Reply

NELLSON LORIN August 15, 2017 at 10:46 am

I am interested in protecing the state’s affairs

Reply

MUHAMMAD HAFIS BIN MUHAMMAD RAFFI RAVINDRAN August 21, 2017 at 1:56 am

assalammualaikum tuan sy Muhammad hafis asl Dari melaka berumur 22tahun ingin memohon utk menerima sy DLM pasukan polis kerana sy siap bersdia utk menerima ap ap tugas Dan arahan DRI tuan puan skian trima ksih

Reply

muhammad hafis bin muhammad raffi ravindran August 21, 2017 at 2:03 am

dengan ni sy memohan agar tuan puan dpt menerima atau mngabil sy bertugas DLm psukan ni ..Muhammad.hafis5069@gmail.com
01133036019

Reply

Siti noorafida binti mahmud August 22, 2017 at 1:54 pm

Sy berminat sgt utk menjadi polis.harap ada rezeki sy utk tahun 2017 ni.

Reply

salnika sipul August 23, 2017 at 9:54 am

saya sangat berminat untuk menjadi seorang polis harap saya diterima menjadi sabahagian daripada kerja polis.

Reply

Mohd nazrul bin anas August 27, 2017 at 5:40 pm

Saya berminat menjadi jawatan polis dan saya mengharapkan dapat di terima untu saya dapat berkhemat untuk negara

Reply

LOQMAN QHAKIM BIN HASMI August 29, 2017 at 6:51 am

Saya amat-amat berminat untuk menjadi salah satu dari anggota Polis dan saya ingin berbakti serta berjuang demi negara yang tercinta.
Harap dapat di pertimbangkan dan saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih andai kata saya di pilih dalam anggota.

email:izdiharabdullah93@gmail.com
0198257412

Reply

mhd hafiezal August 29, 2017 at 4:54 pm

bila la dapat masuk niiii

Reply

Shafina by majid August 31, 2017 at 3:56 pm

Berminat untuk berkhimat pada neraga

Reply

Hairullah September 9, 2017 at 1:22 am

290 blok J MK12,
Permatang damar laut,
11960 Bayan Lepas,
Pulau pinang.

09 SEPT 2017
Saya HAIRULLAH BIN SATHIK ALI berasal dari pulau pinang berumur 20 tahun berminat menjadi seorang pegawai polis. Harap-harap saya dilantik oleh PDRM Malaysia supaya impian saya ternyata.

Yang benar,

………………….
(HAIRULLAH BIN SATHIK ALI)

Reply

Hairullah September 9, 2017 at 1:24 am

012-4464 720
HAIRULLAH BIN SATHIK ALI

Reply

Mohd Azdri Bin Kassim September 12, 2017 at 2:33 am

Saya Mohd Azdri Bin Kassim, saya berumur 20 tahun.Saya berminat dengan PDRM.Harap-harap saya dilantik untuk menjadi anggota PDRM.

Reply

Mohd Azdri Bin Kassim September 12, 2017 at 2:36 am

No.phone 01112503739
Kampung Jabi Mukim Jabi 06400 Pokok Sena Kedah.

Reply

ENDERSAN ANAK PANTING September 16, 2017 at 12:34 am

Lama saya sudah mohon dekat SPA8 ? Sampai sekarang belum dipanggil? Berapa kali saya sudah update SPA8 dan buat semakan permohonana PDRM pun belom dipanggil? Saya harap pihak PDRM buat pertimbangan tentang permohonan saya sini.. Sebab saya amt minat untuk menyertai pasukan PDRM ni…Dari kecil sampai saya sudah dewasa ini minat saya terhadap PDRM.. DAN saya ingin mengaburkan dan mengrilisasikan hasrat kedua-dua ibubapa saya..saya harap pihak PDRM kena buat pertimbangan tentang permohonan saya … Sebab saya sangat bersemangat dan berhasrat untuk menyertai pasukan PDRM …no.01123887839

Reply

MUHAMMAD NAZIMI BIN SHAFEE September 19, 2017 at 11:15 pm

Mencari pekerjaan

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:




jawatan kosong terbaru 2017