Jawatan Kosong Polis Bantuan – 15 Mac 2019

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang memenuhi syarat yang telah ditetapkan, berdisiplin, berdedikasi dan bermotivasi dipelawa untuk memohon jawatan kosong terbaru untuk menjadi Polis Bantuan di Pejabat Pos Malaysia dengan jawatan :

1. Konstabel Polis Bantuan

jawatan kosong polis bantuan Pejabat Pos Malaysia

Tarikh tutup permohonan : 15 Mac 2019
Lokasi : Kuala Lumpur & Selangor
Sektor : Swasta

Sila klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahui info lebih lanjut dan memohon jawatan kosong Polis Bantuan di Pejabat Pos Malaysia ini.

► Klik untuk info dan permohonan

Carian Jawatan Kosong :

3 Comments

  1. Saya berminat dengan kerjaya ini. Saya tiada masalah sakit lain tuntuk berkerja d sektor ini cuma pernah menghidap kanser hidung tapi saya sudah menjalani kimoterapi selama 4 tahun dan sekarang totally sembuh. Saya berharap tuan/puan memberi saya peluang dalam sektor ini. Saya lepasan spm dan sedang menunggu panggilan mana2 sektor .terima kasih.

  2. Saya sangat berminat dalam sektor kerja ni saya tak ada menghidap penyakit apa apa. Badan sehat walafiat Insyaallah kalau dapat kerja ini saya kerja keras..Sya harapan tuan/puan dapat memberi peluang dalam sektor ini. Saya ada lepasan SPM dan juga sijil SKM dan sekarang dah bekerja kilang

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.