free hit counter

Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA) – 31 Mei 2018

by admin on May 17, 2018

Pemohon yang berminat dengan jawatan kosong ini dan memenuhi semua info syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad (PERODUA) sebagai :

1. Administration Assistant
2. Penasihat Servis (Body & Paint)
3. Pembantu Alat Ganti
4. Property Executive
5. Executive, Enterprise Risk Management
6. Designer
7. CAD Designer
8. Modeller
9. Executive
10. Technician

Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad atau lebih dikenali sebagai Perodua (digayakan sebagai PERODUA) merupakan syarikat pengeluar automotif Malaysia yang kedua selepas Proton. Ditubuhkan pada 1993, kilangnya terletak di tapak seluas 80 hektar di Sungai Choh, Serendah, Selangor. Kenderaan pertamanya, Perodua Kancil telah dilancarkan pada Ogos 1994.

‘M2’ merujuk kepada satu nama kod yang digunakan yang mana projek untuk mewujudkan Perodua yang masih dirahsiakan. Pemegang saham Perodua ialah UMW Corporation Sdn Bhd dengan 38% kepentingan, Toyota (25%), MBM Resources Bhd (20%), PNB Equity Resources Corporation Sdn Bhd (10%), dan Mitsui & Co. Ltd (7%).

Tarikh tutup permohonan : 18 hingga 31 Mei 2018
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

jawatan kosong terbaru perodua 2018

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info lengkap jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad (PERODUA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lengkap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


KLIK UNTUK IKLAN JAWATAN PENUH SEPANJANG MASA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: