Bomba dan Penyelamat Malaysia – Terbuka 2017 & 2018

HTML5 SILA KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Bomba dan Penyelamat Malaysia sebagai :

1. Pegawai Bomba Gred KB17

jawatan kosong bomba 2018 2019 2020

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2017 / 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia

Permohonan jawatan kosong di jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia ini hanya secara online melalui laman web rasmi SPA Malaysia.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan, sila klik pautan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Carian Jawatan Kosong :

18 Comments

  1. Assalamualaikum n salam sejahtera.Saya Mohd Yusri Bin Ebon,IC No. 871010-03-5113,saya berharap sangat n berminat masuk polis (PDRM) tahun ni,Tunggu panggilan utk Training Polis,Bila dan Tempat je skrg,risau jgk umur dah 29 tahun,sampai skrg belum ada info n tindak balas,sekurangnya2x ada jawapan sukacita or dukacita di maklumkan,melalui surat menyurat ke,time minta n temuduga Ketika umur 28 thn,saya berharap sangat dapat n terpilih nanti,saya x pernah berputus asa hingga skrg berusaha mencapai cita2x jadi polis… TQ,

  2. saya nk kerja..penat sudah ni cari kerja x dpt2..umur dh lewat nk masuk 31 tahun..spa dh isi dari spm lagi..smpi la ada stpm..deegree update spa masih juga xdpt..iv pun x pernah panggil..skarang nk jdi polis dh x lepas sbb umur dh lajak..tentera pun x lepas..kerja yg berkaitan dgn bidang pun xdpt..nak jadi bomba ni rasanya lepas lgi x dgn umur 31 ni..tanya je..kalau sudi jawabla..hamba Allah ni nk kawin..calon dh ada tapi kerja yg stabil yg xde..

  3. Selamat pgi tuan@puan… sya Stephen b tunggu no ic 960915125177… ingat masuk sebagai bomba dn polis… mcam mna mau memohon tu bila ada temuduga dsndakan… sya betul jawatan ni masa syg sekolah lgi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.