free hit counter

Bomba dan Penyelamat Malaysia – Terbuka 2017 & 2018

by admin on January 23, 2017

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Bomba dan Penyelamat Malaysia sebagai :

1. Pegawai Bomba Gred KB17

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2017 / 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia

Permohonan jawatan kosong di jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia ini hanya secara online melalui laman web rasmi SPA Malaysia.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan, sila klik pautan di bawah.

► Klik untuk maklumat dan permohonan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


KLIK UNTUK IKLAN JAWATAN PENUH SEPANJANG MASA

Carian Jawatan Kosong :

{ 13 comments… read them below or add one }

MUHAMMAD HILZUWAN BIN RAMLI January 24, 2017 at 4:29 pm

Mencari kerja kosong terkini

Reply

zulhilmi bin md ali January 24, 2017 at 10:48 pm

Sya hrap sya dpat jdi ahli PDRM..insyaallah

Reply

muhammad hasif January 27, 2017 at 12:56 pm

sy harap dpt polis(PDRM)..SY DAH MOHON KAT SPA ..TAPY TAKDE INFO LAGI

Reply

sarkunam February 27, 2017 at 12:19 am

Cari kerja bomba

Reply

Patricia Henry March 21, 2017 at 4:11 pm

Semoga saya dapat amen

Reply

Mohd Yusri Bin Ebon March 22, 2017 at 11:21 am

Assalamualaikum n salam sejahtera.Saya Mohd Yusri Bin Ebon,IC No. 871010-03-5113,saya berharap sangat n berminat masuk polis (PDRM) tahun ni,Tunggu panggilan utk Training Polis,Bila dan Tempat je skrg,risau jgk umur dah 29 tahun,sampai skrg belum ada info n tindak balas,sekurangnya2x ada jawapan sukacita or dukacita di maklumkan,melalui surat menyurat ke,time minta n temuduga Ketika umur 28 thn,saya berharap sangat dapat n terpilih nanti,saya x pernah berputus asa hingga skrg berusaha mencapai cita2x jadi polis… TQ,

Reply

orsen.ahsen@yahoo.com.my March 24, 2017 at 1:03 am

Cari kerja bomba

Reply

Mikey Anak Mujah April 26, 2017 at 1:33 am

Ingin mengisi jawatan sebagai ahli bomba.

Reply

maswan bin latun July 26, 2017 at 6:14 pm

Saya mahu betul menjadi ahli bomba.

Reply

rissnuh August 18, 2017 at 5:43 pm

saya nk kerja..penat sudah ni cari kerja x dpt2..umur dh lewat nk masuk 31 tahun..spa dh isi dari spm lagi..smpi la ada stpm..deegree update spa masih juga xdpt..iv pun x pernah panggil..skarang nk jdi polis dh x lepas sbb umur dh lajak..tentera pun x lepas..kerja yg berkaitan dgn bidang pun xdpt..nak jadi bomba ni rasanya lepas lgi x dgn umur 31 ni..tanya je..kalau sudi jawabla..hamba Allah ni nk kawin..calon dh ada tapi kerja yg stabil yg xde..

Reply

mohd zunaidi ruing August 26, 2017 at 11:33 am

Memohon bomba

Reply

Mohd nazrul bin anas August 27, 2017 at 6:10 pm

Saya ingin memohon kerja bomba kalau masih ada kosong

Reply

MUHAMMAD NAZIMI BIN SHAFEE September 19, 2017 at 11:10 pm

Sya mencari kerja

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: